Πίσω βαλίτσα μηχανής (aliexpress κτλ)

Προστασία, αξεσουαρ-οπτικές βελτιώσεις, φανοποιία
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
peteglamgr
Model: FZ6 S2
Επικοινωνία:

Πίσω βαλίτσα μηχανής (aliexpress κτλ)

Δημοσίευση από peteglamgr »

Χαίρετε. Έχω ένα fazer s2 και μια βαλίτσα kappa k46, από την οποία έχει φύγει το ένα αντανακλαστικό, έχει σπάσει ένα δόντι πίσω που κουμπώνει στη βάση της, έχει ξεθωριάσει και επίσης με έχει πιάσει η μούρλια να την αλλάξω (το πιο σημαντικό! :) )

Μία αντίστοιχη επώνυμη στοιχίζει στο €150άρι.

Πείτε μου λόγους να μην πάρω κάτι τέτοιο:

https://vi.aliexpress.com/item/10050095 ... ry_from%3A

1) ξέρω ότι δεν είναι αλουμίνιο, οκ και η kappa πλαστική είναι

2) μεγαλύτερη χωρητικότητα που μερικές φορές τη χρειάζομαι

3) κινούμαι εντός πόλης συνήθως, ταξίδια δεν κάνω συχνά πλέον, οπότε η αεροδυναμική δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ (καλά προφανώς δε θέλω να βγω και εθνική και να ταρακουνιέμαι ολόκληρος, αλλά you get the point)

4) Η τιμή είναι πολύ καλή.

Αν έχει κάποιος κάποια εμπειρία από δαύτα ή κάποια πρόταση, ευπρόσδεκτη!!

EDIT: Κάνοντας αναζήτηση και στην Ελλάδα

1) https://toofast.gr/maximus-balitsa-mixa ... 50lt-mayri

2) https://www.kostoskostos.gr/index.php?r ... uct_id=848

sakisart
Model year: 2007
Επικοινωνία:

Re: Πίσω βαλίτσα μηχανής (aliexpress κτλ)

Δημοσίευση από sakisart »

Η τύπου αλουμινίου νομίζω δε ταιριάζει στο χαρακτήρα του fazer, συνηθίζεται στα on off. Θα επέλεγα τη 2η επιλογή που έψαξες, του καταστήματος Kostos,

Άβαταρ μέλους
SoR_gr
Administrator
Model year: 2007
Επικοινωνία:

Re: Πίσω βαλίτσα μηχανής (aliexpress κτλ)

Δημοσίευση από SoR_gr »

προσωπικα στο fz6 έχω μια 46αρα givi. Ικανοποιητική θα έλεγα, πλέον με τις ενδοεπικοινωνίες θα ήθελα ελάχιστα μεγαλύτερη για να χωράει τα 2 κράνη (με τους αεραγωγούς κλπ δεν χωράνε).

ναναι καλα ο mpower που με εχει βολέψει με μια 52λίτρα (την οποία έχω στη βέσπα :D) και τους καλοκαιρινούς μήνες με βγάζει ασπροπρόσωπο στην Κέρκυρα που εκει δεν με νοιαζει ουτε το τρέμουλο της βέσπας που λεει ο λογος, το μεγεθος βολευει τοσο πολύ που οριακα κανει για ψυγείο με μπύρες.

Σε μερικες δοκιμές που έκανα στο fz6, η 52αρα ειναι οριακα πολυ μεγαλη και νιώθω τρέμουλο στο τιμονι.
Το περίεργο ειναι οτι με την 46αρα δεν το εχω νιωσει ποτέ, ακόμα και αν την έχω φορτώσει με βάρος πολύ παραπάνω απο τα 5-10 κιλα που ορίζουν οι προδιαγραφές. Αντίθετα, στην 52αρα, με ελαχιστον βάρος (μπορει και 10 κιλά) να την ένιωθα μεγάλο επάνω στη μοτο.

ΥΓ: στη βέσπα κουνάει και εκεί, βέβαια η βεσπα κουνιέται και απο μόνη της, συν οτι με τη βεσπα δεν πιανω πάνω απο 50χαω με τη μπαγκαζιέρα επάνω.

στη θεση σου θα εβρισκα απο καναν γνωστό καμια 50-52-55αρα να την δοκιμάσω. Αν στην οδήγηση είσαι οκ, τότε ανάλογα τα γούστα σου και την τσέπη σου
"Never regret a day in your life: good days give happiness, bad days give experience, worst days give lessons, and best days give memories."

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περιφερειακά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης