VisionPlus ή BlueVision ?

Εντυπώσεις , τιμές , και ότι άλλο αφορά την κατηγορία αυτή
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dpilio
Επικοινωνία:

VisionPlus ή BlueVision ?

Δημοσίευση από dpilio »

καταλαβαινω πως περι ορεξεως ......
...αλλα απο εμπειριες που εχετε με ποιο φως εχετε μεινει περισσοτερο ικανοποιήμενοι και ειναι λιγοτερο κουραστικο σε ταξιδι γιατι κακα τα ψεμματα σε ενα ταξιδι σε επαρχιακο δρομο χωρις καθολου φωτισμο πεζει και αυτο σημαντικο ρολο!!!
:roll: :roll: :roll:
FZS600 '03

Theod
Model: -
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Theod »

H Vision-plus θεωρητικά είναι λίγο πιο φωτεινή από την Blue-Vision, απλά η τελευταία έχει λίγο πιο μπλεδίζον φως...

Αν θέλεις το μαξιμουμ της φωτεινότητας από λάμπες αλογόνου διαλέγεις την VisionPlus. Αν θέλεις να μπλεδίζουν ελαφρά τα φώτα (εφφέ ψευδοξένον) παίρνεις Blue-Vision...
Oυσιαστικά είναι ίδιες ακριβώς λάμπες με μικρή διαφορά στο χρώμα του χαλαζία, πράγμα που θυσιάζει λίγη φωτεινότητα προς όφελος του "χρώματος λευκού".

Το μόνο "πρόβλημα" που θα αντιμετωπίσεις σε σκοτεινούς επαρχιακούς δρόμους είναι η αυξημένη ανακλαστικότητα από τα σήματα της τροχαίας, πράγμα που σε σκοτεινούς δρόμους με "μπόλικη" σήμανση ίσως κουράσει λίγο, αλλά η δική μου εμπειρία λέει ότι συνηθίζεται...

nfot
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nfot »

Συμφωνω απολυτα με τον Theod και επειδη η ουσια ειναι πιο σημαντικη απο το εφε, για μενα, Vision+ δαγκωτο.

Άβαταρ μέλους
dpilio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dpilio »

Τελικα προτιμησα της Blue Vision οχι τοσο για εφε αλλα αφου στο 03 μοντελο δεν εχεις τοσο προβλημα <ποσοτητας> φωτος, και απο οτι εχω παρατηρησει στους καθρεπτες μου παρατηρω πολυ ποιο αμεσα και εντονα τις μοτοσυκλετες με το ποιο λευκο φως οποτε χρησημευουν και σε αυτον το τομεα... ;)

Οντως πολυ ποιο <ωραιο> φως και αυτο που παρατηρησα σε σχεση με οσα ειπε ο Θανασης ειναι οτι αυτη η αυξημένη ανακλαστικότητα από τα σήματα της τροχαίας μπορει αρχικα να κουραζει αλλα τελικα βοηθαει (στο απολυτο σκοταδι) ειδικα αν εχεις και αλλο αχημα απο την αλλη πλευρα γιατι βλεπεις αρκετα καλα και με την μεσαια σκαλα τους ανακλαστηρες στις μπαρες (οπου υπαρχουν :x )
FZS600 '03

pantelis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pantelis »

dpilio έγραψε:Τελικα προτιμησα της Blue Vision
Εγώ με τη σειρα μου να ρωτήσω ποσο τις αγορασες τις Blue Vision και αν ξερεις ποσο εχουν και οι Vision-plus.

ευχαριστω...

Άβαταρ μέλους
dpilio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dpilio »

17,5euro την μια!!!! :shock:
Απο αυτα που εχω διαβασει υπαρχουν και ποιο φθηνες αλλα δεν ειχα χρονο για ψαξιμο, μου ειχε καει η μια λαμπα και ταξιδευα οποτε.....
Παντως τις πηρα Μιχαλακοπουλου στο υψος που ερχεται ο δρομος απο την Αλεξανδρας στο δεξι χερι ακριβως στο φαναρι. Φανταζομαι στο συγκεκριμενο την ιδια τιμη θα εχουν και οι Vision Plus...
FZS600 '03

Theod
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Theod »

dpilio έγραψε:17,5euro την μια!!!! :shock:
...
Μάλλον στον πιάσανε λίγο...Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία, στα ηλεκτρικά είδη αυτοκινήτου παίζουν γύρω στα 12 € η μία... :/abwave::)

Άβαταρ μέλους
H.A.Balafoutre
Model: FZ6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από H.A.Balafoutre »

Theod, μάλλον του έκανες την καρδιά περιβόλι για 5,5 ευρά μόνον. Για μια πάστα δηλαδή.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ άκου εκεί "....στον πιάσανε λίγο....", μου ακούγεται πολύ σόκινγκ από το πουθενά.

Χαχαχαχαχα "στον πιάσανε λίγο", χαχαχαχαχαχα. :/abwave::) :/abwave::) :/abwave::)
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Theod
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Theod »

Εντάξει...δεν είναι και για θάνατο.... :lol: :lol: :lol:

Αλλά 5,5 € η λάμπα είναι συνολικά 11 € και για τις δύο....Που σημαίνει ότι αγόραζε και άλλη μια εφεδρική...Η αλλιώς μια διαφορά τιμής γύρω στο 40% πάνω...Δεν είναι αμελητέο....

Τέσπα....Ενημερωτικά το έγραψα, πιο πολύ για τους υπόλοιπους....Σημασία έχει να φχαριστιόμαστε τις αλλαγές που κάνουμε και να νοιώθουμε ότι πράγματι άξιζε να το κάνουμε. Αν καμμιά φορά το πληρώνουμε και λίγο παραπάνω δεν τρέχει τίποτα... :/abwave::)

Άβαταρ μέλους
dpilio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dpilio »

καλα τα λεει ο theod ΚΑΙ μου τον πιασανε πολυ οχι λιγο :evil:
ο λογος που περιεγραψα το μαγαζι ειναι για να ΜΗΝ πατε και να ψαξετε και αλλου ;)
FZS600 '03

Άβαταρ μέλους
H.A.Balafoutre
Επικοινωνία:

Προς Θεού βρε παιδιά, όπως καταλάβατε έκανα ένα καλαμπουράκι, διότι διαβάζοντας την φράση "στον πιάσανε λίγο" μου μου ακούστηκε πολύ αστεία και συνάμα πολύ σόκινγκ και πραγματικά άρχισα να γελάω για ένα θέμα σχεικά σοβαρό. Χαχαχαχα, απλός λίγο γέλιο έριξα.

Άλλωστε έχω κι εγώ τα παράπονά μου από τα φώτα του Fazer το βράδυ.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Άβαταρ μέλους
dpilio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dpilio »

απο εδω το πας απο εκει το πας οτι θελεις να στον πιασουν κι εσενα καταληγεις.......
εγω παντως το μερος σας το ειπα, πειτε του λαμπες Blue Vision και μετα ξερει αυτος τι να κανει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...........
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FZS600 '03

Άβαταρ μέλους
H.A.Balafoutre
Επικοινωνία:

dpilio έγραψε:

απο εδω το πας απο εκει το πας οτι θελεις να στον πιασουν κι εσενα καταληγεις.......
εγω παντως το μερος σας το ειπα, πειτε του λαμπες Blue Vision και μετα ξερει αυτος τι να κανει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...........
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:oops:

Fratzeskos

Δημοσίευση από Fratzeskos »

Παιδιά….
Έχετε όρεξη για ομαδική παραγγελιά για φώτα ????
http://www.autolamps-online.com/index.htm
Βρήκα αυτή την σελίδα που έχει πάρα πολλές επιλογές!!! Αν υπάρξει ενδιαφέρον να το κανονίσουμε, γιατί σε μια γύρα που έκανα Παρασκευή και Σάββατο για να βρω Philips.. δεν βρήκα πουθενά και όλοι μου έλεγαν για osram. Εκτός αυτού από την σελίδα αυτή μας δίνετε ευκαιρία και για περισσότερες επιλογές που στην Ελλάδα δεν την έχουμε.

Theod
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Theod »

Philips και Osram είναι ισοδύναμες και ουσιαστικά ίδιες λάμπες. Μπορείς άφοβα να διαλέξεις όποια βρείς
Η αντιστοιχία είναι ως εξής

Philips VisionPlus = Osram Silverstar
Philips VisionBlue = Osram CoolBlue

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης