Αν καποιος ξερει καποιο που να ειναι αξιοπιστο και να κανει καλη δουλεια (Αθηνα-περιξ κεντρου). Αυτο που θελω να αποφυγω ειναι η εργασια στις επισημες αντιπροσωπιες που για λιγο χρονικο διαστημα ζητανε οσα βγαζουμε σε 2 μερες. Πχ εχω ενα crypton x και ενα fazer 600. Πχ στο παπι για το μεγαλο service τα ανταλλακτικα κανουν 11 ευρο και η εργασια 60!!! Τα ιδια και για το fazer αποτι εχω διαβασει στο forum. Σιγουρα εξω ζητανε λιγοτερα αλλα το θεμα ειναι αν ξερουν την δουλεια. Οχι οτι και τις αντιπροσωπιες τις εμπιστευομαι με κλειστα ματια, στο υπογειο το κατεβαζουν τι κανουν τι αλλαζουν μονο αυτοι ξερουν. Να αναφερω οτι μεχρι στιγμης κανω τα service στον παπαγεωργιου στην μιχαλακοπουλου.
Ευχαριστω και περιμενω
Καλησπερα θα σου προτεινα τον Σωτηρη Αντωνοπουλο (εαν δεν κανω λαθος) το μαγαζι ειναι λεωφορο Ιωνιας 212 μπαινεις απο καυταντζογλου στην Σαμαρα κανεις δεξια στην Στεφανου Βυζαντιου και πεφτεις στις γραμμες του ηλεκτρικου αυτη ειναι η Ιωνιας κανεις δεξια στα 30 μετρα θα δεις απεξω πολλα μηχανακια πηγαινε θα μεινεις πολυ ικανοποιημενος.
Μοτοτεχνική, Πρόκλου 13 στο Παγκράτι...
Τώρα που τέλειωσε η εγγύηση εκεί πηγαίνω..
Μου έκανε πολύ καλή δουλειά με το τρακάρισμα και ότι κι αν του 'χω ζητήσει στα 2 χρόνια που 'χω το fazer το 'φτιαχνε άνετα.
Στα μη εξουσιοδοτημένα την εργασία τους την κοστολογούν φθηνότερα; (ρωτάω χωρίς ειρωνία απλά από περιέργεια)
Εγώ πάντως ΔΕΝ ξαναπατάω αλλού παρα μονο σε εξουσιοδοτημένα. Μιλάω γενικώς και για αυτοκίνητο και για μοτό.
Οι λόγοι πολλοί.
1) Άν σου κάνουν μ@λ@κί@ τους το πάς πίσω και τους λές φάτε το. Ο κυρ τάδε θα προσπαθήσει να σου ρίξει το φταίξιμο.
2) Συνήθως έχουν εγγύηση στην εργασία τους και στα ανταλακτικά που σου βάζουν (πχ 1 χρόνο). Αν σου κάτσει, ο κυρ τάδε θα σου πεί "σόρυ φίλε τι να κάνουμε έτυχε...ξαναπλήρωνε" ...
3) Πληρώνεις κάτι παραπάνω ενδεχομένως αλλά το παίρνεις στην ώρα του. Ο κυρ τάδε θα σου πεί τα δικά του....
4) Συνήθως δεν υπάρχουν "μήπως φταίει αυτό και μήπως να αλλάξουμε εκείνο" γιατί έχουν κάποιες διαδικασίες ελέγχου και είναι εξειδικευμένοι. Όχι λίγο απ' όλα όπως ο κυρ τάδε...
5) Μπορεί να μπορούν κάτω από κάποιες συνθήκες να σου περάσουν κάτι σε εγγύηση ακόμη και αν είσαι εκτός (μου έχει τύχει με ραδιοcd)
6) Συνήθως οι κυρ τάδες θέλουν αιμοδότες και όχι πελάτες...
Μου έχει τύχει να πάω σε "γνωστό" να αλλάξω αμορτισερ στο αμάξι, (τιμές ίδιες με αντιπροσωπεία έτσι; αλλά λέω φίλος είναι ας τα πάρει αυτός τα λεφτά) και με βάζει τα 2 αριστερά (6 ώρες έφαγα εκεί) και μετά από μια βδομάδα βάλαμε και τα άλλα 2 - πρόσεξε: είπα ΒΑΛΑΜΕ - ναι τον βοήθησα και γω...
Άλλος μη εξουσιοδοτημένος βγάζει τα τακάκια μπροστά μου με μισό ψωμί ακόμα και βάζει νέα...γιατί ¨"τρίζουν"
Χώρια οτι ποτέ δε σου κόβουν απόδειξη....και τώρα πλέον τις χρειαζόμαστε.
Επίσης όταν είδαν τη ντίζα συμπλέκτη (που κατ' ανάγκη άλλαξα σε άλλον κυρ τάδε γνωστό του γνωστού "πολύ καλό μάστορα", στο εξουσιοδοτημένο με ρωτάγανε που τη βρήκα...(και όντως δεν ήταν η δική του)...
Παιδιά η άποψή μου τελικά είναι οτι μπορεί να δίνουμε κατι παραπάνω αλλά τελικά αξίζει το κόπο γιατί αποβαίνει σε καλό του οχήματος.
Τώρα αν κάποιος καλύπτεται από τον κυρ τάδε της γειτονιάς του, ΟΚ να πάει.
Και εγώ ίσως να πήγαινα αρκεί να με κάλυπτε και να ήξερε τι κάνει στο όχημά μου και όχι να με κοροιδεύει.
Ως τώρα όμως δε μου βγήκε σε καλό ούτε και γλίτωσα λεφτά.
Φιλικά
H οδήγηση μοτοσυκλέτας είναι συμμετοχή σε ένα απρόβλεπτο πόλεμο, τον οποίο ποτέ δε θα νικήσεις.
Γι' αυτό κοίτα να κερδίζεις τις μάχες...
Δεν ξέρω σε ποια εξουσιοδοτημένα και μη πήγες, αλλά προσωπικά αυτά που γράφεις μου μοιάζουν σενάριο επιστημονικής φαντασίας..
Δεν θα μπω καν στον κόπο για το τι χρεώνουν στα συνεργεία αυτοκινήτων (πχ. υγρό παρμπριζ!! λες και το ζήτησε κανείς)
Όσο για το αν θα σου περάσουν κάτι που δεν καλύπτει η εγγύηση σου αν μπορέσουν, αυτό κι αν έιναι απίθανο. Πήγα με καμμένο βεντιλατέρ στην Yamaha και μου λέει ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση γιατί έβαλα συναγερμό και πείραξα την καλωδίωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα αν μου βρεις τι σχέση έχουν τα φλας που σύνδεσε με το βεντιλατέρ πάω αύριο κι όλας να του σκάσω καμια 200αρια ευρώ που θα 'θελε να τσεπώσει.
Δεν είναι θέμα εξουσιοδοτημένου ή όχ αλλά σε τι μάστορα θα πέσεις. Είτε γνωστός είτε οποιοσδήποτε. Αν είναι σωστός θα σου κάνει δουλειά, αν όχι ψάξε μέχρι να βρεις.
Αλλά 130 ευρώ εργατικά για αλλαγή λαδιών και μπουζί δεν ξαναδίνω.
τον μαστορα σου τον διαλεγεις με κριτηρια αλλα εκτος των χρηματων....
ειτε ειναι εξουσιοδοτημενος ειτε οχι χτιζεται μια σχεση εμπιστοσυνης που για μενα δεν σε κανει μετα ουτε εσενα να αλλαξεις μαστορα ουτε αυτον να σου παιξει μουφια στο μηχανακι σου....
κατα καιρους εχω αλλαξει αρκετα μαστορια....
λογω δουλειας ειναι και ευκολο για μενα να αλλαζω λαδια και να κανω σερβις καθε μηνα...
το κοστος δεν το πολυσκεφτομαι για συγκεκριμενους λογους....
ο μαστορας μου ομως δεν αλλαζει ουτε υπαρχει σκεψη για να παω αλλου μιας και η σχεση εμπιστοσυνης εχει χτιστει σταθερα και αργα....
υποσημειωση...δεν ειναι εξουσιοδοτημενος και ποτε δεν ειχα προβλημα να αλλαξει κατι αν ηταν απαραιτητο...
μαλλον το αντιθετο....τον παρακαλουσα να τσεκαρει βαλβιδες οταν το μηχανακι ειχα 40.000 χλμ και επεμενε οτι δεν χρειαζεται....βασικα δεν ακουγοταν κατι οποτε θα ηταν ενα απλο τσεκαρισμα να δουμε τα διακενα....
αφου του ζαλισα τον ερωτα τις τσεκαραμε και δεν ηθελαν τιποτα....
μεχρι και σημερα που το μηχανακι εχει 60.000 χλμ δεν εχει ακουστει βαλβιδα να κανει τσικ τσακ τσουκ...
αντιστοιχα τα εξουσιοδοτημενα λενε στις 20.000 ελεγχο και στις 40.000 ρυθμιση....
τριχες κατσαρες....δεν εχω κανει σερβις ποτε σε εξουσιοδοτημενο και η εγγυηση μου ισχυε κανονικοτατα...και το βιβλιαρακι ειναι σφραγισμενο και απολα.....
φίλε μου επιστημονική φαντασία ή μη εγώ μια φορά τον ήπια επανηλειμένως...
και γι' αυτό άλλαξα άποψη και λέω στοπ στους γύρω-γύρω και πάω πλέον σε εξουσιοδοτημένο για να "έχω το κεφάλι μου ήσυχο" ...όσο γίνεται αυτό.
Δε γλίτωσα δηλαδή ούτε λεφτά ούτε χρόνο στους έξω, αντίθετα ήμουν έστω άτυχος αν θες.
Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά και κατέθεσα απλά την εμπειρία μου.
Τώρα οτι όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης, σαφώς και είναι ...αλλά άντε βρές την!...
H οδήγηση μοτοσυκλέτας είναι συμμετοχή σε ένα απρόβλεπτο πόλεμο, τον οποίο ποτέ δε θα νικήσεις.
Γι' αυτό κοίτα να κερδίζεις τις μάχες...
Τελικα πηγα στον Ζαφειρουλη στην μιχαλακοπουλου, τσιμπαει στις τιμες αλλα το αποτελεσμα ειναι το πλεον αναμενομενο. Επισης ειναι πολυ γνωστης στα yamaha και αρκετα ψειρας, δουλευει λες και το μηχανημα ειναι δικο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barimagas την Δευ 07 Ιουν 2010, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κωβαιος στην Καλιθεα πισω απο Saturn τα παιδια ειναι απιστευτα φιλικα εξυπηρετικα και γνωστες.
Δεν μπορω να συγκρινω κοστη γιατι δεν εχω παει σε αλλους εδω στην Αθηνα