Καλως σας βρηκα...και καλες βολτες
-
- Model: FZ6 S2
- Model year: 2007
- Επικοινωνία:
Καλως σας βρηκα...και καλες βολτες
Μολις προ 15ημερων εγινα κατοχος ενος fazer 600s2 μοντελο του 2007με 97 ιππους λεει αν και δεν τους εχω δει ακομη...θα ηθελα το 800 ή ακομη καλυτερα το 1000 αλλα τα οικονομικα μου δεν αντεχαν...να σας ρωτησω επ ευκαιρια,τι τελικη πιανει το s2 γιατι μου φανηκε λιγο ψόφιο...
-
- Fazer Hellas Club Member
- Model: CBR
- Model year: 1999
- Επικοινωνία:
Re: Καλως σας βρηκα...και καλες βολτες
Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Μια χαρά δύναμη έχει το Fazer 600
. Είχες μεγαλύτερη μηχανή πριν?

- whitewing
- Model: FZ6
- Model year: 2004
- Επικοινωνία:
Καλός ήρθες και καλά να περνάς στην όμορφη παρέα μας !!
Πραγματική τελική έχει 230-235 (πραγματικά οχι κοντερισια) το πολύ(τόσο έχει μετρηθεί από περιοδικά ανά τον κόσμο).
Μιλάμε φυσικά για ευθεία,όχι κατηφόρα.
Για τα κυβικά του και για τον τύπο της μηχανής που πήρες είναι ικανοποιητικοτατη
Το χαρακτηριστικο του Fazer είναι οτι χαμηλά είναι ήρεμο άλλα μετά τις 6000Rpm βλέπεις τι μπορεί να κάνει

Πραγματική τελική έχει 230-235 (πραγματικά οχι κοντερισια) το πολύ(τόσο έχει μετρηθεί από περιοδικά ανά τον κόσμο).
Μιλάμε φυσικά για ευθεία,όχι κατηφόρα.
Για τα κυβικά του και για τον τύπο της μηχανής που πήρες είναι ικανοποιητικοτατη
Το χαρακτηριστικο του Fazer είναι οτι χαμηλά είναι ήρεμο άλλα μετά τις 6000Rpm βλέπεις τι μπορεί να κάνει

-
- Επικοινωνία:
Πρωτα ειχα ενα z750,του 2009 μοντελο και το εδωσα το 2012λογω της ανικανοτητας του για ταξιδι....
Βασικα αυτο που πηρα,το πηρα ως s2 υπαρχει περιπτωση να μην ειναι κ να το εχουν μετατρεψει εξωτερικα μονο,σε s2??γτ για τελικη στα 220κοντερισια...ή το οτι κοντευει στο σερβις των 40χιλ??
Βασικα αυτο που πηρα,το πηρα ως s2 υπαρχει περιπτωση να μην ειναι κ να το εχουν μετατρεψει εξωτερικα μονο,σε s2??γτ για τελικη στα 220κοντερισια...ή το οτι κοντευει στο σερβις των 40χιλ??
- whitewing
- Model: FZ6
- Model year: 2004
- Επικοινωνία:
Για διάβασε εδώ για τις διαφορές, επίσης μπορείς να έρθεις και απο την λέσχη να δεις πολλά s1 Και πολλά s2
http://www.fazer.gr/forumx/viewtopic.php?f=25&t=9832
Το 220 είναι σχετικό και εξαρτάτε απο πολλους παραγοντες αερας, κληση οδοστρώματος, κατάσταση μηχανής, υψος ζελατίνας, βαρος αναβατη, καυσιμο... εγω στην ευθεία τις θηβας φέτος ειδα απο 230 και 240 οταν ψιλοκατηφόριζε αλλα εχω δει και 218 στην αττικη οδο με αέρα οποτε καταλαβαίνεις οτι ολα είναι σχετικά τωρα αν σου τελιωνε στα 160 εκει προφανώς κατι δεν παει καλα..
http://www.fazer.gr/forumx/viewtopic.php?f=25&t=9832
Το 220 είναι σχετικό και εξαρτάτε απο πολλους παραγοντες αερας, κληση οδοστρώματος, κατάσταση μηχανής, υψος ζελατίνας, βαρος αναβατη, καυσιμο... εγω στην ευθεία τις θηβας φέτος ειδα απο 230 και 240 οταν ψιλοκατηφόριζε αλλα εχω δει και 218 στην αττικη οδο με αέρα οποτε καταλαβαίνεις οτι ολα είναι σχετικά τωρα αν σου τελιωνε στα 160 εκει προφανώς κατι δεν παει καλα..

-
- Επικοινωνία:
Θα ηθελα να ερθω απο τη λεσχη...αλλα μενω "δυστυχως" πατρα...φωτογραφια πως μπορω να σας ανεβασω φωτογραφια να τη δειτε..???
- Jericho
- Επικοινωνία:
Καλώς ήρθες !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης