καλησπερες..να πω και γω την γνωμη μου μιας και ειμαι μεγαλος κομπλεξαρας με την βενζινη!!!
πιστευω οτι εχει διαφορα.
α) 100αρα ή 97αρα που βαζω απο σελ , στο παπί μου βγάζει αυτονομία 120-130κμ - κινεζος 125cc η απλή βγάζει με τα βιας 100κμ (μην πειτε οτι ειναι ο τροπος που οδηγω , συνεχεια τέρμα παει πανω κατω την κηφισιας )
β)στο αμαξι , νισσαναρα του 2002 με 60αρι ρεζερβουαρ με 100αρα έχω βγαλει 1050 ΚΜ!!!!!!!!!!!! ναι μεν οικονομικη οδηγηση 110-140 σε ταξιδι. 97αρα που βαζω πλεον πάλι βλέπω οτι βγάζει περισσοτερα κμ
γ) στο φαζερ αμα βαλω 95αρα νιωθω ψοφιο σε ολο το φασμα των στροφων.. με 97αρα κατι γινεται....με 100αρα την καιω κατευθειαν γιατι χαιρομαι σαν χαζος

.
παντως γενικοτερα σε ταξιδια που δουλευω το φαζερ με 97αρα ή 100αρα βγαζω 20-30-40 κμ παραπανω
+ οτι νιωθω το οχημα οτι λειτουργει πολυ καλυτερα (ειδικα το αμαξι λες και δεν ακουγεται το μοτερ καθολου)
95αρα εχω παψει να βαζω ακομα και στο παπι.
επίσης ο ελεγχος γινεται με δικά μου τεχνητα μέσα.γεμιζω τον κινεζο 100αρα...αμα βγαλει 120+ κμ ειναι κομπλε το μίγμα της βενζινης...παλι καλα εχω καταληξει σε ενα βενζιναδικο που μαλλον φαινεται καλο..
"Never regret a day in your life: good days give happiness, bad days give experience, worst days give lessons, and best days give memories."