Tιμή για m3
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Η κατηγορία Ελαστικά αφορά γνώμες, προσωπικές επιλογές, τέστ, νέα μοντέλα,
γενικές τιμές τιμοκαταλόγων αντιπροσωπιών και γενικότερα πληροφόρηση για Ελαστικά και
ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ-ΛΑΣΤΙΧΑΔΕΣ και τιμοκαταλόγους αυτών!!!
Η κατηγορία Ελαστικά αφορά γνώμες, προσωπικές επιλογές, τέστ, νέα μοντέλα,
γενικές τιμές τιμοκαταλόγων αντιπροσωπιών και γενικότερα πληροφόρηση για Ελαστικά και
ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ-ΛΑΣΤΙΧΑΔΕΣ και τιμοκαταλόγους αυτών!!!
- ALIEN-3-
- Model: FZ6 S2
- Επικοινωνία:
Re: Tιμή για m3
Τον Οκτώβριο του 2010 τα Μ5 με τοποθέτηση σε 6 άτοκες δώσεις 290 

Ευχαριστώ τον θεό και την γυναίκα μου για τα δύο αγγελούδια που μου χάρισαν!
Ασφαλή και άπειρα χιλιόμετρα σε όλους μας !
Ασφαλή και άπειρα χιλιόμετρα σε όλους μας !
m3 εβαλε ο αδερφος μου περυσι στο fz6 του με 260ε
ψαχτε λιγο τις τιμες πριν τα σκασετε ρε εσεις...
κ για την τσεπη σας, αλλα κ γιατι χαλατε την πιατσα ...
οσο υπαρχουν ατομα που σκανε 300+ για απλα λαστιχα οι τιμες θα παραμενουν στα υψη ...

ψαχτε λιγο τις τιμες πριν τα σκασετε ρε εσεις...
κ για την τσεπη σας, αλλα κ γιατι χαλατε την πιατσα ...
οσο υπαρχουν ατομα που σκανε 300+ για απλα λαστιχα οι τιμες θα παραμενουν στα υψη ...

ναι ρε παιδια ειμαστε και επαρχία ομως, και φυσικα καναμε και κατι αλλες δουλιτσες στο μηχανακι
και ο αδερφος μου επαρχια ειναι ...
σε ολες τις πολεις υπαρχουν τα ακριβα κ τα φθηνα .. τα 300+ ευρω ειναι πααααρα πολλα, ειδικα αν μπεις σε κανενα m&p και δεις τις τιμες στην αγγλια... θα τρελαθεις
πρεπει να σταματησουν να κερδοσκοπουν εις βαρος μας ... ειδικα τωρα π δεν περισσευουν
σε ολες τις πολεις υπαρχουν τα ακριβα κ τα φθηνα .. τα 300+ ευρω ειναι πααααρα πολλα, ειδικα αν μπεις σε κανενα m&p και δεις τις τιμες στην αγγλια... θα τρελαθεις
πρεπει να σταματησουν να κερδοσκοπουν εις βαρος μας ... ειδικα τωρα π δεν περισσευουν
Re: τιμη για Μ3
Παντως η ημερομηνια ειναι τελος 2010 και η τιμη ηταν 280 μετρητοις περασμενα τα Μ3Frezas έγραψε:καλα αυτο καταγραφεται στα πολλα κουλά-ψεματα που λενε οι λαστιχαδες για να ξεστοκαρουνromeo-g έγραψε:παντως εγω δεν ρωτησα για τα Μ5 γιατι μου ειπε οτι ηταν υπερβολη.
και κονομισουν απο λαστιχα 5ετιας και βαλε......
- jskf16
- Model: -
- Model year: 2012
- Επικοινωνία:
To ΦΠΑ των αγγλων ειναι εντελως διαφορετικο απο το δικο μας , οπως και τα πολυ ακριβα μεταφορικα τους πολλες φορες....τοσο που τα ελαστικα φτανουν ακριβως τις Ελληνικες τιμες (και τις περνανε κιολας με τη τοποθετηση) και δε συμφερει ποια να παρεις απο εξω ελαστικα (+ το αγχος του καλου ελαστικου τεχνικα).Ολα αυτα βεβαια σε συγκριση με το μεσο ορο της Ελληνικη αγορας...και οχι κατι τιμες φευγα 

- Frezas
- Model: MT09
- Επικοινωνία:
Re: τιμη για Μ3
εννοουσα τεχνολογιας 5/ετιας, δλδ οτι εχουν αντικασταθει με νεοτερα και καλυτερα ελαστικα. Δεν εννοουσα οτι ειναι "μπαγιατικα"......romeo-g έγραψε:Παντως η ημερομηνια ειναι τελος 2010 και η τιμη ηταν 280 μετρητοις περασμενα τα Μ3
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης