bridgestone battlax bt023 sport touring

Όσα θα θέλατε να μάθετε για τα ελαστικά της μηχανής σας!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Η κατηγορία Ελαστικά αφορά γνώμες, προσωπικές επιλογές, τέστ, νέα μοντέλα,
γενικές τιμές τιμοκαταλόγων αντιπροσωπιών και γενικότερα πληροφόρηση για Ελαστικά και
ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ-ΛΑΣΤΙΧΑΔΕΣ και τιμοκαταλόγους αυτών!!!
Άβαταρ μέλους
isidoros
Model: Other
Model year: 2012
Επικοινωνία:

bridgestone battlax bt023 sport touring

Δημοσίευση από isidoros »

Τα εβαλα χθες 290ευρω,ακομη δεν τα εχω δοκιμασει,μολις κανω καμια 200-300 χλμ. θα σας πω πρωτες εντυπωσεις.

Άβαταρ μέλους
Jo.Da.
Moderator
Model: FZ6
Model year: 2005
Επικοινωνία:

Re: bridgestone battlax bt023 sport toyring

Δημοσίευση από Jo.Da. »

Αυτά έχω κι εγώ τώρα, έχω κάνει γύρω στα 700-800 χλμ...συγκριτικά με το BT-021 (2 ζευγάρια τέτοια έφαγα) μου εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη...στη βροχή καλά μου φάνηκαν, βέβαια είναι αρχή ακόμα και είναι ολόφρεσκα...δεν συγκρίνεται με τίποτα η οδήγηση με καινούρια λάστιχα... :wink:

Εικόνα

Battlax BT-023!
Γιάννης ο tirbouchon-άκιας (Iσορροπημένα ανισόρροπος)
Θ.
Peace of mind (in need)!!!

Άβαταρ μέλους
isidoros
Model: Other
Επικοινωνία:

Re: bridgestone battlax bt023 sport touring

Δημοσίευση από isidoros »

ναι αυτα ειναι και τα δικα μου σαν την φωτο,στο μαγαζι που τα εβαλα μου ειπε πως με την οδηγηση που κανω θα μου βγαλουν και αυτα 12.000-13.000χλμ. τα μαμα ντανλοπ τα αλλαξα τωρα στις 12.000χλμ. και αντεχαν ακομη αλλα 1.000-2.000χλμ. με συντηρητικη οδηγηση,επισης την μηχανη την εχω σε υπογειο κλειστο γκαραζ,αρα εξωτερικες συνθηκες δεν το επηρεαζουν και γενικα στην βροχη δεν το βγαζω παω στη δουλεια με λεωφορειο 2χλμ. απο το σπιτι μου,

Άβαταρ μέλους
gkaravid
Model: -
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gkaravid »

Έτσι, πείτε καμιά γνώμη γιατί πλησιάζει και για εμάς σιγά σιγά το πανηγύρι επιλογής ελαστικού και τα σκέφτομαι αυτά τα 23....

Ρε συ Ισίδωρε! μόνο 12-13.000 με τουριστάδικο λάστιχο? Κάτι δεν λες καλά.....τα μαμά ήταν σκέτη απάτη, αυτά πιστεύω από 20.000 κι'απάνω...ήδη με τα Angel έχω κάνει 20.000 και απ'ότι βλέπω θα το πάω στα σίγουρα και στα 25.000.
Γιώργος

Εικόνα

PEIRAIWTHS

Δημοσίευση από PEIRAIWTHS »

αυτά πιστεύω από 20.000 κι'απάνω...ήδη με τα Angel έχω κάνει 20.000 και απ'ότι βλέπω θα το πάω στα σίγουρα και στα 25.000.
:shock:

Άβαταρ μέλους
nionios
Model: FZ1
Model year: 2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nionios »

7x :shock:
Και ρωτάει ο τροχύλιας
-Ήντα γινε?Πραμααααα του απαντάει ο καργιάτζουλας.....

Άβαταρ μέλους
jskf16
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jskf16 »

...ιντα παν ? :mrgreen: :shock:

Άβαταρ μέλους
ilias
Moderator
Model: FZ1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ilias »

με το συμαπθειο οχι 25000χιλ κ 20000χιλ ειναι πααααααααααρα πολλα κ σιγουρα μη ασφαλη :!: :!:
Courage is not lack of fear ..but the ability to act while facing fear!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Jo.Da.
Moderator
Model: FZ6
Model year: 2005
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Jo.Da. »

@gkaravid

στο πρώτο ζευγάρι BT-021 που είχα άλλαξα το μπροστά μετά από 15.000 χλμ και το πίσω μετά από 18.000.
στο δεύτερο ζευγάρι BT-021 το μπροστά έκανε 18.000 και το πίσω 16.000.

Οποτε υπολογίζω πως σύμφωνα με το δικό μου τρόπο οδήγησης τα BT-023 θα βγάλουν κάπου 15 με 20.000 χλμ...

Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο 23 είναι ότι το πλαγιάζω αρκετά από την αρχή, θέλω λίγο για να πατηθεί όλο...ενώ στο 21 για να φτάσω να έχω τα ίδια πατήματα στο πίσω λάστιχο έπρεπε να περάσουν αρκετά χιλιόμετρα και να μειωθεί η κορώνα, οπότε αναγκαστικά το λάστιχο τρωγόταν όλο και πιο κοντά στις άκρες κι ας παρέμεναν ίδιες οι κλίσεις...

Από κει και πέρα το BT-023 μέχρι στιγμής μου έχει δώσει την αίσθηση πως δικαιολογεί τον τίτλο που του έχει προσάψει η bridgestone...sport-touring...

υγ: πολλά τα χλμ από τα λάστιχά σου...δεν κουνάει... :shock: :?:
Γιάννης ο tirbouchon-άκιας (Iσορροπημένα ανισόρροπος)
Θ.
Peace of mind (in need)!!!

Άβαταρ μέλους
gkaravid
Επικοινωνία:

Δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεστε και δεν λέω χαζομάρες, τα λαστιχάκια είναι μια χαρά! Παρ'ότι μπορώ να δεχτώ την διαφορά στην οδηγική συμπεριφορά του καθενός, μου είναι πολύ δύσκολο να χωνέψω το ότι θα πρέπει να αλλαχθεί τέτοιο ελαστικό πριν τα 20.000χλμ.
Εγώ προσωπικά, τα μόνα ελαστικά που έχω αλλάξει στα 15.000χλμ ήταν αυτά της μαμάς του fazer (πράγματι πατάτες) και σε καμία άλλη μοτοσικλέτα μου δεν τα άλλαξα πριν τα 20.000. Μήπως σας πιάνει τσάμπα τρόμος μερικούς? κάτι σαν την γρίπη των χοίρων?....χαχαχα (αστειεύομαι)

Όχι Jo.Da., δεν κουνάει καθόλου, έχει μια χαρά αίσθηση σε όλες τις ταχύτητες. Επίσης, ακούγεται πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες για τα πλαγιάσματα στο 23 από την αρχή....διασταυρωμένο, το έχω ακούσει και από άλλον και με ψήνει αρκετά αυτό το λαστιχάκι....
Γιώργος

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
jskf16
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jskf16 »

Αλιμονο , δεν ειπε κανεις για χαζομαρες :wink: , απλως εδω κανουμε αμαν να εχουμε φρεσκα ελαστικα οπως επισης , προσωπικα δε βλεπω και την ωρα να βαζω καινουργια :mrgreen:

Απλως περα απο την οδηγικη συμπεριφορα που εχει ο καθενας ωστε να βρει ενα ελαστικο που να τον εκφραζει....πρεπει να υπαρχει και μια χρυση τομη αναμεσα στο χρονο και τα οδηγικα χλμ....ενα ελαστικο 20.000 με 2.5 χρονια στη πλατη του (υποθετω), εμενα δε μου εμπνεει ασφαλεια ,ειδικα την ωρα που θα θελω να το πιεσω....οτι ελαστικο και να ειναι αυτο απο touring μεχρι sport.
:/abwave::)

Άβαταρ μέλους
gkaravid
Επικοινωνία:

Έχεις απόλυτο δίκιο jskf16, είναι φυσικό να θέλουμε πάντα να έχουμε φρέσκα λάστιχα και μακάρι να είχα τα χρήματα να αλλάζω κάθε 10.000χλμ......
Παρεμπιπτόντως, τα έχω τα Angel με 20.000χλμ, 10 μήνες.....και ίσως θα έπρεπε να αναφέρω, για του λόγου το αληθές, πως δεν χρησιμοποιώ την μηχανή στην πόλη.
Γιώργος

Εικόνα

Theod
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Theod »

Γιατί ρε παιδιά ένα Sport-touring ελαστικό δεν μπορεί να βγάλει πάνω από 20.000χλμ σε ένα 600άρι ???

Μια χαρά μπορεί και παραμπορεί... Και αν όπως λέει παραπάνω δεν τα "στίβει", κάνει πολλά χιλιόμετρα τον χρόνο και μάλιστα εκτός πόλης, και φυλάσσεται σε γκαράζ (που σημαίνει ότι η γήρανση από ήλιο, νερό, καθυστερεί σημαντικά), όχι μόνο θα τα βγάλει αλλά θα είναι και ασφαλή μέχρι την τελευταία βόλτα τους...
ο άνθρωπος λέει ότι έχει 20.000χλμ με τα Angel σε 10 μήνες μόνο. Απόλυτα φυσιολογικό να συνεχίσει να τα φοράει όσο έχουν πέλμα...

Άβαταρ μέλους
gkaravid
Επικοινωνία:

Ακριβώς Theod, επίσης ξέχασα να πω αυτό που είπες εσύ.....χεχεχε, η μηχανή φυλάσσεται σε κλειστό γκαράζ και προσέχω πάντα τις πιέσεις με ηλεκτρονικό πιεσόμετρο. (πάντα, τουλάχιστο πριν κάθε ταξίδι/βόλτα).
Να προσθέσω επίσης ότι δεν είμαι ο μόνος που τα ισχυρίζεται αυτά, έχω και παραδείγματα από άλλους, με ίδια μηχανή και οδηγική συμπεριφορά που μου λένε ακριβώς τα ίδια. Μάλιστα φίλος άλλαξε τα bt021 στα 24.000χλμ, μόνο και μόνο γιατί είχε κλείσει πάνω από 2-ετία και όχι λόγω πολύ σημαντικής φθοράς. Ήθελε να κάνει μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη και όπως και να το κάνεις θες τουλάχιστο με τα ελαστικά να είσαι ήσυχος.

Για πέστε τώρα καμιά γνώμη από το 23, αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός του τόπικ....
Γιώργος

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Alex
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Alex »

οταν τα RR βγαζουν 10000κμ στο R1 σε ενα 600 τα λαστιχα που φοραει ο φιλος βγαζουν ανετα 20000κμ.βεβαια ο φιλος δεν πρεπει να το πιεζει καθολου το μηχανακι οποτε λογικο να ειναι οκ με τα λαστιχα που φοραει και σιγουρα δεν εχει οδηγηση με μ****( λαστιχα να δει πως ειναι.
Yamaha R1-Scott voltage-?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελαστικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης