service 15.000
service 15.000
καλησπερα παιδιαεχω ενα fazeraki 600 εδω και 2,5 χρονια και προκειτε να κανω το σερβις των 15,000. γενικα δεν κανω πολλα χιλιομετρα μονο καμια βολτιτσα το γυρο πηλιου καθε κυριακη ετσι για χουζουρι η κανα ταξιδι που και που. εφοσον εχω βγει απο την εγγυηση λεω να το κανω μονο μου. λοιπον καποιες ερωτησεις σε σχεση με το service. λαδακι θα βαλω το torco 20/50 (μεχρι τωρα εβαζα το yamalube) φιλτρο λαδιου και γενικο κοιταγμα οι ντιζες , τα μπουζι λιγο καθαρισμα και φυσιγμα το φιλτρο αερος. τα ερωτηματα ειναι.
νερα του ψυγειου να αλλαξω?
υγρα φρενων να αλλαξω?
και τελος λαδια στις μπουκαλες να αλλαξω?
οι ερωτησεις ειναι με βαση τα χρονια και τα χιλιομετρα που εχω.
ευχαριστω εκ των προτερων
νερα του ψυγειου να αλλαξω?
υγρα φρενων να αλλαξω?
και τελος λαδια στις μπουκαλες να αλλαξω?
οι ερωτησεις ειναι με βαση τα χρονια και τα χιλιομετρα που εχω.
ευχαριστω εκ των προτερων
- jskf16
- Model: -
- Model year: 2012
- Επικοινωνία:
Re: service 15.000
Τα μπουζι ΜΟΝΟ αλλαζονται.
Το φιλτρο αερα ΜΟΝΟ αλλαζεται.
...αναλογα με την εικονα τους και ποτε τα αλλαξες τελευταια φορα , θα κινηθεις και αναλογως
Αφου την εχεις 2,5 χρονια , καλο ειναι οτιδηποτε υγρο
να το αλλαξεις..... υγρα ψυγειου , υγρα φρενων και λαδια οπως ειπες , το μπροστινο εχεις ακομα περιθωριο αμα θες να μη σου πεσουν οικονομικα ολα μαζι για το επομενο σερβις , εκτος και εαν δε σου αρεσει ως λειτουργια και θες να αλλαξεις και εκει τα λαδια!

Το φιλτρο αερα ΜΟΝΟ αλλαζεται.
...αναλογα με την εικονα τους και ποτε τα αλλαξες τελευταια φορα , θα κινηθεις και αναλογως

Αφου την εχεις 2,5 χρονια , καλο ειναι οτιδηποτε υγρο

το φιλτρο αερα και τα μπουζι μου τα αλλαξανε με το ζορι στο συνεργειο της yamaha στα 10,000 οποτε νομιζω δεν χρειαζονται.
αλλα για το ψυκτικο και τα υγρα φρενων μαλλον θα τα αλλαξω. εχεις να μου προτεινεις κανενα καλο προιον στα ψυκτικα και στα φρενα?
αλλα για το ψυκτικο και τα υγρα φρενων μαλλον θα τα αλλαξω. εχεις να μου προτεινεις κανενα καλο προιον στα ψυκτικα και στα φρενα?
- jskf16
- Επικοινωνία:
ok , τοτε δε τα πειραζεις καθολου
Στα νερα του ψυγειου οντως υπαρχουν ποιοτητες , παιζει μεγαλο ρολο το σημειο βρασμου και το ποσο γρηγορα ψυχεται το παραφλου , προσωπικα βαζω της agip , υπαρχουν και βγαζουν και αλλες εταιριες απλα να ζητησεις καλης ποιοτητας νερα ψυγειου και θα σου δωσουν*
, στα υγρα φρενων ισχυουν τα ιδια elf , motul ειναι καλες μαρκες , αλλα μη νομιζεις υπαρχουν πολλα (επωνυμα) που κανουν εξισου καλη δουλεια ...απλα να θυμασαι μια που το ανοιγεις το μπουκαλακι και φτιαχνεις το κυκλωμα των υγρων φρενων και μια που το πετας , ΔΕ το κρατας μετα ουτε για καποιο συμπληρωμα στο μελλον ουτε για ξανα ανανεωση των υγρων!!!!
Και οι 2 διαδικασιες θελουν καποια προσοχη , ιδιαιτερα του κυκλωματος των νερων και των φρενων βεβαια , απλα αν δεν εισαι για κατι σιγουρος καλυτερα να ρωτησεις....

*Υ.Γ.υπαρχει ετοιμο , ΔΕ το αραιωνουμε το παραφλου με απεσταγμενο νερο!!

Στα νερα του ψυγειου οντως υπαρχουν ποιοτητες , παιζει μεγαλο ρολο το σημειο βρασμου και το ποσο γρηγορα ψυχεται το παραφλου , προσωπικα βαζω της agip , υπαρχουν και βγαζουν και αλλες εταιριες απλα να ζητησεις καλης ποιοτητας νερα ψυγειου και θα σου δωσουν*

Και οι 2 διαδικασιες θελουν καποια προσοχη , ιδιαιτερα του κυκλωματος των νερων και των φρενων βεβαια , απλα αν δεν εισαι για κατι σιγουρος καλυτερα να ρωτησεις....

*Υ.Γ.υπαρχει ετοιμο , ΔΕ το αραιωνουμε το παραφλου με απεσταγμενο νερο!!
τελικα για το λαδι να βαλω το συνθετικο σε 20/50 η το ημισυνθετικο παλι σε 20/50?
λογω κοστους η τρεχει κατι με τα συνθετικα?
- jskf16
- Επικοινωνία:
....η yamaha ημισυνθετικα βαζει , τωρα αμα εσυ θες να πληρωσεις και να βαλεις συνθετικα , ειναι αλλη ιστορια 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης