για βοηθατε.....γιατι η βαση γνωσεων που υπηρχε στο forum ακομη δεν εχει εμφανιστει μετα την τελευταια ανανενωση χθες μ*λακιζομουν με τα φωτα κ πρεπει να τα εχω παει αλλου για αλλου....
το καταλαβα το βραδακι που πηγα μια μικρη βολτα εδω στυλιδα κ η μεγαλη σκαλα δεν ειχε σχεδον καμμια διαφορα με την μικρη ενω η μικρη εφεγγε με πολυ ποιο ανοιχτη δεσμη δεξια αριστερα αλλα κ προς τα εμπρος....
ποιες ειναι οι 2 γμωβιδες που ρυθμιζουν δεξια αριστερα κ ποιες αυτες που ρυθμιζουν το παν-κατ?
Ocean Depth '07:Racefit Growler CF slip-on,Cat gutted,CA led tailight,Custom led turn signals,MRA DB,Ohlins,GPR,Yamaha belly/gel seat/protectors/rear hugger,EK 520 Gold chain 16/45,SH V.4,Pazzo,Evotech FE,ARacing,Beowulf,Conti Sport Attack 2 190/50
ααααααααααα!!!!
κ κατι αλλο ρε παιδια.....για να μην κανω καμμια μ*λακια παλι....
οσον αφορα το πανω κατω θα βαλω το αυτοκινητο μπροστα στα 5-7 μετρα κ θα ρυθμισω οσο γινεται τη δεσμη να χτυπαει στο τελειωμα του πορτ μπαγκαζ....
οσον αφορα το δεξια αριστερα πως σκ*τα θα το πετυχω να μην φευγει ουτε πολυ δεξια ουτε πολυ αριστερα αλλα κ να μην ειναι αληθωρακ τα 2 μεταξυ τους...?
για πειτε
Ocean Depth '07:Racefit Growler CF slip-on,Cat gutted,CA led tailight,Custom led turn signals,MRA DB,Ohlins,GPR,Yamaha belly/gel seat/protectors/rear hugger,EK 520 Gold chain 16/45,SH V.4,Pazzo,Evotech FE,ARacing,Beowulf,Conti Sport Attack 2 190/50
οι βιδες ειναι διαγωνια αρα σφιγκοντς την κατω αυτοματα στριβει δεξια κ κατεβαινει κιολας κ αντιστηχα σφιγκοντας την πανω ανεβαινει κ στριβει αριστερα κ το αντιθετο γινεται αν λασκαρεις αντιστοιχα θελει παιδεμα αλλα θα τα καταφαιρεις εγω οταν τα ρυθμησα πηγα νυχτα σε μια σκοτηνη ευθεια με ενα πανι με ταινια στην ακρη ετσι ωστε να μπορω να καλυπτω το ενα φαναρι κ να ρυθμιζω το αλλο ετσι βλεπεις κ το πανω κατο κ το αριστερα δεξια κ ετσι μπορεις να τα ρυθμισεις με εσενα πανω
εγω τα καλυψα λογο οτι εχω ξενον Η4 κ στα 2 φαναρια συν το οτι οταν η φυσα δινει ρευμα δεν ειναι κ οτι καλητερο να την τραβας αμα ειναι ζεστη σπαει για πλακα συν το οτι τα ξενον ειναι υπερευαισθητα στα αναψε σβησε Δημητρη το ιδιο συστημα εχει στο ρυθμισμα απλος αναποδα αλλα σαν φιλοσοφια ρυθμισης ειναι το ιδιο ακριβως