μουρθε μην για να αγορασει την μηχανη που εχω αγγελια
γραφοντας το email του για να επικοινονισουμε απο εκει
και χωρις να ρωτησει τι και πως για την μηχανη μου ζητησε βιαστηκα αν εχω paypal να του στειλω τα στοιχεια η να του κανω αιτημα χρηματων για ξεκινησει η διαδικασια αγορας και καλα να στειλει την μεαφορικη να την παρει οσο πιο γργορα γινεται
Name :Alvin Jackson
Address: 9B the Orchard
City: Manchester
County: London
Post Code: SE30QS
Country: United Kingdom
Here is my phone number (+447031934171)
και οταν του ειπα αν ενδιαφερεται πραγματικα για το μηχανακι θα το κανουμε με αλλον τροπο
και οχι μεω paypal και οτι θα ανεβω αγγλια στις επομενες μερες να κανουμε την δουλεια απο κοντα ουτε καν απαντησε
αυτο ειναι το πρωτο email του και καθε φορα που ρωτουσα κατι
μου απαντουσε το ιδιο με διφορετικη σειρα
I'm satisfied with the condition of the item. I will be adding the 3.9% PayPal surcharge to the total amount i will be paying you. So i will be paying directly into your PayPal account without any delay, and i hope you have a PayPal account.
If you have one already, just send me the address to send it to, which is the email address you use for it or you can send me a PayPal money request, so once i receive the details i will go ahead with the payment through PayPal and then i will contact my shipping company after you get the payment. I will need your home address for the merchandise to be Picked Up by the Shipping Company.
Name:
PayPal Email address
Cell Phone No.:
Total Cost of the item.
Have a nice day.
προσοχη σε επιδοξους αγοραστες απο εξωτερικο
προσοχη σε επιδοξους αγοραστες απο εξωτερικο
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!!!!!
- dimitrisfz
- Administrator
- Model: MT09
- Model year: 2015
- Επικοινωνία:
Re: προσοχη σε επιδοξους αγοραστες απο εξωτερικο
ή μηχανη ψαρεματος..... ή ηθελε ο τυπος το paypal σου για να κανει αγορες αυτος!!!!!

Οι σοφοί μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν.
Οι ανόητοι μιλούν επειδή πρέπει κάτι να πουν.
Πλάτων, 427-347 π.Χ
Οι ανόητοι μιλούν επειδή πρέπει κάτι να πουν.
Πλάτων, 427-347 π.Χ
Re: προσοχη σε επιδοξους αγοραστες απο εξωτερικο
Κλασσικά phising emails
Εχει καταντήσει μόδα δυστυχώς.Απλά μην τους δίνεις καμία σημασία και προπαντώς μην τους απαντάς.

Εχει καταντήσει μόδα δυστυχώς.Απλά μην τους δίνεις καμία σημασία και προπαντώς μην τους απαντάς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης