Απογευματινές ιστορίες 25-02-2010
- stathis
- Fazer Hellas Club Member
- Model: -
- Επικοινωνία:
Απογευματινές ιστορίες 25-02-2010
Σήμερα λοιπόν το απόγευμα κατά της 7 και ενώ περπατούσαμε επί της Θεμιστοκλέους, στην διασταύρωση με την Ακαδημίας, με το έτερο ήμισυ, να σου μια κοπελιά ξεκρανωτη με ένα kaze r! Έχει σταματήσει στην άκρη του δρόμου και έχει χαλάσει το τακούνι της στην προσπάθεια να το βάλει εμπρός με την μανιβέλα , αφού είχε λιώσει την μπαταρία πρώτα. Επειδή όμως εμένα ξύπνησε άμεσος η μοτοσυκλετιστικη αλληλεγγύη , προθυμοποιήθηκα να την βοηθήσω, την ρωτάω λοιπόν τι έχει πάθει και τι μου απαντάει, «έμεινα από βενζίνη»! ε , μου ρχεται ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι έχει διακόπτη ρεζέρβας για τις δύσκολες ώρες και της λέω « να δω λίγο το δικοπτακη σε πια θέση το χεις?» και με κοιτάει με μια απορία γιατί δεν γνώριζε την ύπαρξη του !και όταν το γύρισα και ήρθε η βενζίνη, με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά το βάζει αμέσως εμπρός μου λέει και ένα ευχάριστο και έφυγε κομμάτια( ε, όσο παίρνει για μια κοπέλα!) για να προλάβει να φτάσει μέχρι το βενζινάδικο , γιατί διαφορετικά ήταν ψυχολογικά έτοιμη να ανέβει όλη την Ακαδημίας με το μηχανάκι στο χέρι για να βρει βενζινάδικο στο Κολωνάκι , όπως μου είχε πει ότι της είπαν!. ΕΕΕ! ύστερα από τέτοια γεγονότα τις λες ότι πρέπει να κάθονται στην κουζίνα τους και όταν θέλουν να βγουν έξω από το σπίτι κάπου μακριά να μετακινούνται με μέσα μαζικής μεταφοράς και αυτές θυμώνουν.! Ε, πως θα γίνει?!!! Αφού δεν το χουν!
τελος παντων!
Μετά λοιπόν αφού έχουμε φύγει με το μηχανάκι και βρισκόμαστε στου Ψειρή και περπατάμε, για μια ακόμη φορά, με σταματάει ένας κύριος και με ρωτάει « είσαι έλληνας?!! Τι λέτε του λέω , και μου απαντάει ότι είχε ρωτήσει καμία 10αρια άτομα για το που βρίσκεται κάποιο θέατρο εκεί κοντά και όλοι ήταν ξένη! Ότι θα φτανε στιγμή να ζητάμε έλληνες μέσα στην πρωτεύουσα της χώρας δεν πίστευα ότι θα το ζούσα από κοντά, τι να πω, ήταν τόσο απεγνωσμένος ο κύριος αυτός που με τον τρόπο που με ρώτησε μας έπιασε νευρικό γέλιο με την Κατερίνα ! ήμαρτον δηλαδή και εεελεος!
Αυτά για σήμερα…
τελος παντων!
Μετά λοιπόν αφού έχουμε φύγει με το μηχανάκι και βρισκόμαστε στου Ψειρή και περπατάμε, για μια ακόμη φορά, με σταματάει ένας κύριος και με ρωτάει « είσαι έλληνας?!! Τι λέτε του λέω , και μου απαντάει ότι είχε ρωτήσει καμία 10αρια άτομα για το που βρίσκεται κάποιο θέατρο εκεί κοντά και όλοι ήταν ξένη! Ότι θα φτανε στιγμή να ζητάμε έλληνες μέσα στην πρωτεύουσα της χώρας δεν πίστευα ότι θα το ζούσα από κοντά, τι να πω, ήταν τόσο απεγνωσμένος ο κύριος αυτός που με τον τρόπο που με ρώτησε μας έπιασε νευρικό γέλιο με την Κατερίνα ! ήμαρτον δηλαδή και εεελεος!
Αυτά για σήμερα…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stathis την Σάβ 27 Φεβ 2010, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- spiroslfc
- Επικοινωνία:
Re: Απογευματινές ιστορίες 25-02-10
πολλες απο τις γυναικες δεν ξερουν τι κανει το καθετι στο μηχανακι η στο αμαξι,τι υπαρχει και τι κανει, οπως ο διακοπτης ρεζερβα.το οτι χαλαει το μαλλι απο το κρανος το ξερουν ολες 

Ολα ειναι δρόμος
- stathis
- Επικοινωνία:
ανα γεια σου! με νιωθεις!
Φιλε επι εποχη 1995 ανεβαινα μεσογειων με ενα TDR250 το οποιο πηγαινε φετες σταματαω στο φαναρι μεσογειων με κατευθηνση προς αγ.παρασκευη,κοιταω διπλα μου και βλεπω ενα cbr 400rr και αρχιζει μια ατυπη κοντρα κοιταμε το φαναρι βραδυ και δεν υπηρχε και κινηση πολυ τοτε,πριν ξεκινησω παρατηρω μια ξανθια κοτσιδα ξεκινα η κοντρα και ειμαστε διπλα-διπλα μονο που ΑΥΤΗ και το τονιζω μεχρι την αλλαγη της 3 ταχυτητας ηταν σουζα,λοιπον την ειδα μετα και εμοιαζε λιγο μαγκακι λιγο λεσβ....,τελος παντων ηταν κορη καποιου μεγαλου ντιλερ στην αθηνα,την ξαναειδα το 2002 εεεεεεεεεε λοιπον η κοπελα στην πραγματικοτητα ειχε γινει σαν μοντελο να μην πω και θεογκομενα,γιαυτο λοιπον εμαθα οτι υπαρχουν και γυναικες που ειναι παρα πολυ καλες στις μοτοσυκλετες..........................
ΜΗΝ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ..

ΜΗΝ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ..

«ΑΠΟΣΚΟΤΗΣΟΝ ΜΟΥ»,«φύγε από μπροστά μου, να μη μου κρύβεις τον ήλιο» ή «μη μου στερείς αυτό που δεν μπορείς να μου δώσεις».
Re: Απογευματινές ιστορίες 25-02-2010
Μα καλά και εσύ γιατι του απάντησες οτι είσαι έλληνας?
Πέστου ότι είσαι από Παγκράτι, από Βύρωνα, από Πειραιά, τώρα αυτό που λές για Ελλάδα τι ακριβώς είναι? :ρ
Πέστου ότι είσαι από Παγκράτι, από Βύρωνα, από Πειραιά, τώρα αυτό που λές για Ελλάδα τι ακριβώς είναι? :ρ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vassilis την Σάβ 27 Φεβ 2010, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- captain
- Model: FZ6 S2
- Επικοινωνία:
καλα εκανες και την βοηθησες ,οσο για των αλλον δυστυχως ειναι αληθεια και οχι μονο σε αθηνα αλλα και σε επαρχια 

- gmitsiakis
- Επικοινωνία:
τηλεφωνο πηρες???? για τον αλλο δεν μας ενδιαφερει...!!!
- Billy_BMW
- Τοποθεσία: Bayerische Motoren Werke - Niederlassung Zentrum Munchen
- Επικοινωνία:
Εγώ πια απαντάω όχι σε αυτή την ερώτηση.stathis έγραψε: « είσαι έλληνας?

- gmitsiakis
- Επικοινωνία:
Ωχ σωστος! μου το βγαζει μικρο το κειμενο ο υπολογιστης εδω που ειμαι! αρα εχουμε και ηθικο διδαγμα!gmitsiakis έγραψε:τηλεφωνο πηρες???? για τον αλλο δεν μας ενδιαφερει...!!!
οταν εισαι με την κοπελια σου να λες αλλη φορα στην απελπισμενη νεανιδα...πλην ωραιο γκομενακι...
"επιστρεφω σε 5 λεπτα"
- stathis
- Επικοινωνία:
Τι να κανω που ειμαι καλο παιδι! Άλλος στην θεση μου θα την ειχε φορτωση στο δικο του μηχανακη για πιο αμεση εξηπηρετηση ,αυτά αρχισα να λεω μετα στην Κατερινα αλλα δεν προλαβα να της τα πω όλα γιατι…
! .Τι να πεις..., γυναικες…, δεν μπορουν να καταλαβουν το αντρικο κεφαλι!

- gmitsiakis
- Επικοινωνία:
τα ειπες ολα!!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης