SPARTAN έγραψε:Κατσε αφου σε χτυπησε δεν πληρωνει η ασφαλειατης??
2 μανιταρια εχεις πανω??το ενα μαμα και ενα αλλο aftermarket???
Και απο οτι βλεπω το μαμα μανιταρι απλα εσπασε και δεν σου εχει κανει την ζημια.Η ζημια ειναι πιο κατω.
1.Αυτη που με χτυπησε ειναι ασφαλιστρια στην Εθνικη εδω στα κεντρικα τις Θεσσαλονικης και δεν παραδεχεται οτι φταιει οτι βγηκε χωρις να ελεγξει και οτι δηθεν εγω περασα με κοκκινο

Ενω αυτη ηταν σταματημενη λιγο ποιο μετα απο το φαναρι και ακουσε των αλλων απο πισω τις να κορναρει και υποθετω οτι κορναρε γιατι θα ετοιμαζοταν να γινει το φαναρι κοκκινο για εμας και για αυτους πρασινο ωστε να μην κλεισουμε τον δρομο απο αυτοκινητα και μετα δεν μπορουν να στριψουν για να μπουν στην Λεωφορο νικης.
Με αποτελεσμα ενω περνουσα με πορτοκαλι και με καμια 20χλμ/ω αντι να κοιταξει δεξια τις αλλα και μπροστα τις κοιτουσε αριστερα τις.
Την προσεξα γιατι ειδα να ερχεται κατα πανω μου και να μην κοιταει εμενα αλλα αριστερα της που ειναι το πεζοδρομιο και απο τα αριστερα τις δεν ερχοταν κανεις.
Ενω απο τα δεξια ερχομασταν εμεις.
Αυτη υποστηριζει επειδη την κορναρε ο απο πισω οτι περασε με πρασινο και εμεις με κοκκινο.
Βρηκε τηλεφωνικα και την κουμπαρα τις ως ψευδομαρτυρα.
Γιατι οταν ηρθαν απο την ασφαλιστικη της εταιρεια την ειπαν οτι φταιει και λεει εγω τον προφυλακτηρα μου δεν τον πληρωνω απο την τσεπη μου να τον πληρωσει αυτος.
Πηρε τηλεφωνο στην κουμπαρα τις και με το που το κλεινει το τηλεφωνο λεει εγω βρηκα μαρτυρα την κουμπαρα μου να δω εσυ τι θα κανεις μου λεει

Λεω πως την βρηκες ηταν στο ατυχημα?
Ηταν μου λεει περασε απλα δεν σταματησε γιατι ειχε δουλεια
Λεω τωρα εγω παιζει οποιοσδηποτε να παθαινε ατυχημα απο τους φιλους σου ή απο τους συγγενεις σου και να μην σταματησεις λιγο ποιο κατω να δεις τι ειναι?
Εγω τουλαχιστον θα σταματουσα και ας μην ηταν τιποτα μονο και μονο για ψυχολογικους λογους.
Αυτη ουτε υπηρξε πουθενα ουτε τιποτα και θα ζητησει να γινει δικαστηριο λεει.
Γιαυτο περνω την εκδοχη οτι χανω την δικη και πρεπει να τα πληρωσω απο την τσεπη μου.
2.Εχω δυο μανιταρια πραγματι.
3.Το ενα ειναι τις Yamaha και το αλλο ειναι μιας γερμανικης εταιρειας εαν δεν κανω λαθος.
4. Το μανιταρι τις Yamaha δεν εσπασε απλα αλλα εγινε θριψαλα κομματιαστικε σαν να ειναι απο γυαλι.
Αφου εψαχνα να βρω τα κομματια του απο τον δρομο και δεν τα εβρισκα.
Δυο μονο μικρα κομματια βρηκα αλλα το πλαστικο μαυρο μερος δεν το βρηκα πουθενα

Στραβωσε μεχρι η βιδα που κρατουσε το μανιταρι τις Yamaha στον κινητηρα αφου την βγαλαμε την βιδα και ειχε παρει καμπυλη !!!
Σκεφτομαι να βγαλω το γερμανικο που εχω μπροστα και να βαλω παλι τις Yamaha εχει.
Θα δειξει !!!